6.12.2008 г., 22:11 ч.

Студено 

  Поезия » Любовна
679 0 0
Така ми е... студено!...
Без тебе да вървя...
Без тебе да живея...
Напред да продължа...

А мислех,
ще е лесно! -
далече си от мен...
Но,
влезнал си във мен дълбоко,
без дори да разбера...

Сега ми е... студено...
Чужд и странен
поглежда ме света... 

Не искам да изляза!...
Не!...
Не искам аз да продължа...

© Диана Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??