28.11.2005 г., 16:20 ч.

Студено е без теб 

  Поезия
1263 0 1
Безмълвни се лутат думите в мрака...
Безпътна върви любовта...
Незряща намирам лицето ти в мрака...
Студено е , а съм сама...
Протягам ръце
да достигна съня си
в безумно разумния ден...
Пак чакам нощта
Да ме стполи с дъха си...
Оставам сама...
И е студено...

© Мария Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??