Nov 28, 2005, 4:20 PM

Студено е без теб 

  Poetry
1270 0 1
Безмълвни се лутат думите в мрака...
Безпътна върви любовта...
Незряща намирам лицето ти в мрака...
Студено е , а съм сама...
Протягам ръце
да достигна съня си
в безумно разумния ден...
Пак чакам нощта
Да ме стполи с дъха си...
Оставам сама...
И е студено...

© Мария Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??