10.12.2007 г., 16:07 ч.

Студено ми е 

  Поезия
771 0 25

Студено ми е във очите ти и празно.

Различни пътища отдавна сме поели.

Прекрачили сме клетвите за вярност,

свободен си да си щастлив без мене.

 

 

Дори и виното във чашите нагарча.

(Мълчание отрича всичко помежду ни).

В ръката ми догаря неизпушена цигара,

 димът чертае неизречените думи.

 

Студено ми е и нещо в мене непонятно,

разкъсва бавно уморената ми плът.

Сбогом моя, красива безвъзвратност!

Ще те пазя в себе си до сетния си дъх.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??