11.02.2016 г., 18:38 ч.

Студено ти е? 

  Поезия » Любовна
783 0 4

Студено ти е? - нося топлина,

събирана от летните лъчи.

Ако ти е тъмно ще съм светлина

и нощите ти ще превърна в дни.

 

Чадър ти нося ако завали

и дъжд навъсено заплаче помежду ни.

Говоря много и се умори? -

заключвам всичките излишни думи.

 

Мълчи ти се? - ще слушам как мълчиш.

Аз имам сила, имам и крила,

ще те прегърна щом се измориш.

Наблизо съм, тъй просто е... Ела.

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??