29.09.2009 г., 20:43 ч.

Студентът 

  Поезия » Хумористична
553 0 3

Студентът се седи с книжка във ръка,

а изпитващият пак му бърка във ума.

Ах, студентът, горкият цяла вечер на парти у дома,

защо ли пак боли го глава.

 

Да се чуди той кога ще дойде денят,

да се види с диплома в ръка

и до него готина жена, само да се върне

у дома.

 

 

 

 

 

 

 

© Живодар Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??