Студентът се седи с книжка във ръка,
а изпитващият пак му бърка във ума.
Ах, студентът, горкият цяла вечер на парти у дома,
защо ли пак боли го глава.
Да се чуди той кога ще дойде денят,
да се види с диплома в ръка
и до него готина жена, само да се върне
у дома.
© Живодар Русев All rights reserved.