16.11.2007 г., 23:13 ч.

Стъкло за щастие 

  Поезия » Друга
840 0 2

Малко цветно стъкло за щастие

в прашен джоб на изтъркан ден.

Поискаха ми светлината.

СКРИХ Я.

Не позволих да я разкъсат.

Прекършиха се от жажда ръцете ми.

© Лилия Живкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??