24.05.2010 г., 8:21 ч.

Стъпка по стъпка... 

  Поезия » Философска
1143 0 35


Стъпка по стъпка

пътя земен

извървявам.


Тръпка по тръпка

чувствата ми

оживяват.


Стръкче по стръкче

вяра звездна 

си събирам.


Капка по капка

любовта ми 

днес прелива...



                                  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??