25.11.2007 г., 8:36 ч.

Стъпка по стъпка 

  Поезия » Любовна
529 0 13

Накарай ме да забравя,

кога спрях да те обичам

и кога ти започна.

Накарай ме да вярвам

в забравата, защото

животът просто това изисква.

Стъпка по стъпка 

се отдалечих от теб.

Стъпка по стъпка

останах сам.

Стъпка по стъпка

понятието "завинаги" преодолях.

Сега ходя бавно,

но никъде не спирам.

Намирам си причина

да продължа, но затваряйки

всяка врата.

Стъпка по стъпка

умрях.

Стъпка по стъпка

възкръснах,

заради всичко, което сътворих

стъпка по стъпка.

 

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??