1.06.2014 г., 21:48 ч.

Стъпки 

  Поезия » Любовна
714 0 1

 

 

 

Ще вали... сигурно ще гърми.

Навън съм...

Cвобода!

Усет за ухания,

утъпкани, разкаляни, пресъхнали...

Усещане за пагубност и нов живот.

Навън съм...

поглеждам 

в необятното,

в границите

и по-далеко...

Стъпка напред, още една

ново чувство,

може би познато,

с нюанс по-осезаемо.

Възторг и радост ме обземат

да бъда част

от тайнствеността.

 

Инстинкт - не.

Навик, рутина...

Пристъпвам назад -

самота и страх,

отново съм сама.

Кога ли ще се върне?

Вой от болка и самота,

копнеж, жажда, глад.

Това съм сега...

За мен остава

да чакам.

Да чакам да се върне.

Отново радост да почувствам,

себе си да бъда,

в моя дом

с нежността ми

и моето ухание...

в копнеж за единственост.

Нетърпеливо чакам нощта.

Цялата в теб да се сгуша...

 

И

по човешки

щастлива

да бъда!

 

 

 

© Маги Тимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла, Шарлот!
    С много хубав стих идваш.
    Хареса ми!!!
    Успех!!!
Предложения
: ??:??