30.11.2007 г., 20:02 ч.

стъпки 

  Поезия » Философска
520 0 9

скърцат стъпки
нервно дращят
по душата
на снега
стон
след тях остава
кал
и киша
а беше чист
като детска
мечта

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??