Nov 30, 2007, 8:02 PM

стъпки 

  Poetry » Phylosophy
521 0 9

скърцат стъпки
нервно дращят
по душата
на снега
стон
след тях остава
кал
и киша
а беше чист
като детска
мечта

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??