10.05.2009 г., 8:53 ч.

Стъпките те водят към мен 

  Поезия » Любовна
364 0 0

В моята стая влязоха стъпките,

бавни, неритмични, провлачени

като стар блус, плачещ за нечие сърце, лице и ръце,
като стар блус, в който китарата меко,бавно отзвучава,

възпяла за пореден път онова усещане на жажда и очакване.

В моята стая влязоха стъпките и с тях - нечие дихание,

нечия нежна въздишка, за пропусната целувка някога.

Вслушай се в музиката на провлачените стъпки

и с тях иди при онова сърце, което винаги ще плаче за теб.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??