18.05.2013 г., 16:18 ч.  

Стъпките в душата! 

  Поезия » Философска
714 0 2

Стъпките в душата

 

Стъпките в душата…

понякога са тихи!

Пристъпват плахо, кротко,

присядат просто на кафе…

 

Стъпките в душата…

друг път  са гръмки!

Връхлитат ураганни, нагли

и правят дупки, ями!

 

Добре че таз душа горката

си има опция рефреш

и функция… възстанови!

 

Стъпките в душата…

понякога си имат маска,

уж верни са, а всъщност не.

 

Стъпките в душата…

понякога така красиви са,

че литваме до седмото небе.

 

Стъпките в душата…

така различни са –

Едни желани, други –

„спамче” в „чекмедже”.

 

Стъпките в душата…

много са,

но само стъпките

на истинските хора

в душите ни оставят

светла диря и следи!

© Нели Бъзева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??