5.07.2020 г., 16:12 ч.

Стъпките в полета на птиците... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
914 0 6

Стъпките в полета на птиците...

 

Копнея да те целуна,

когато близо си до мен.

Да се родя копнея,

отново в прегръдките ти.

 

Копнея да започна отначало.

Да виждам само през очите ти,

да опознавам света в тях.

Цветове да виждам само в тях.

 

Копнея да ме хванеш за ръце

и да не се изпуснем никога.

Да чувствам с душата ти,

сърцето ми в твоето да тупти.

 

Копнея да слеем тялото с душата,

копнея да бъдем едно цяло.

Един в другиго да се намираме,

да не остава разстояние помежду ни...

 

Копнея да се събуждам така,

изгубена в твоя поглед от море,

и ти приютен в мен, и аз в теб,

себе си да откриваме заедно...

 

Копнея да опознавам всяко твое кътче,

да се подкрепяме в добро и лошо.

Копнея да докосвам душата ти-

с най-щастливите чувства...

 

Гравирано върху тялото ми е твоето

дихание...

Изписано в сърцето ми е името ти...

Само ти, просто само теб обичам 

винаги, винаги си бил само ти...

 

Копнея да те целуна, да те погаля

когато близо си до мен, когато си далеч...

Копнея да откриваш всеки ден-

щастието и свободата,

стъпките в полета на птиците...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??