20.10.2004 г., 20:09 ч.

Суета 

  Поезия
975 0 2
Самоизмъчваме се всеки ден и час
с думи , с поглед , с власт...
Разкъсваме се между хиляди неща
една човешка, празна суета.
Създаваме си купища проблеми,
а после бързаме да ги решим,
не ни остава капка време
и пак грешим, грешим...

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??