17.05.2013 г., 20:48 ч.

Суета 

  Поезия
452 0 3

                  Суета

 

И детски смях, и глъч, и врява,

но вътре в мен е суета...

И пак е пусто, че те няма,

и пълно с гола самота.

 

Тиктака и отмерва тишината...

Календарът ден след ден брои...

Приканва ни да грабнем светлината,

че бързо времето лети.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??