May 17, 2013, 8:48 PM

Суета 

  Poetry
455 0 3

                  Суета

 

И детски смях, и глъч, и врява,

но вътре в мен е суета...

И пак е пусто, че те няма,

и пълно с гола самота.

 

Тиктака и отмерва тишината...

Календарът ден след ден брои...

Приканва ни да грабнем светлината,

че бързо времето лети.

© Камелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??