15.05.2022 г., 9:42 ч.

Сукуба* 

  Поезия » Еротична, Хумористична
354 0 5

Сънувах сън по късна доба,
кошмар сънувах, не мечти,
сукуба е дошла от гроба
и се опитва да ме удуши.

 

Аз боря се, а под юргана
духът прегръща ме в захлас -
„Не бой се“ - казва тя засмяна,
„Дошла съм да те любя аз!“

 

О, дух, сукубо ти прекрасна,
коя си ти в тоз късен час?
Коя си ти, та толкова опасно,
посягаш ми със бурна страст?

 

„Ще се разкрия, но ще пазиш тайна,
ревнива партия стои зад мен,
а любовта ни, тъй омайна,
ако научат те - ще трае само ден!“

 

„Аз отговорна съм другарка,
и строга съм, но... само през деня.
А късно вечер оседлавам си метлата
и търся си кого да посетя в съня“

 

О, няма да ви казвам що последва,
дори Карбовски ще се изчерви,
а ако вземе да го прочете и Цуки,
пак блок за месец сигурен, уви...

 

На сутринта пробудих се доволен,
като котак след бурна нощ навън,
Леглото беше празно, но за спомен
оставила бе своя лик от този сън.

 

Сукубата оставила е снимка
и днес показвам ви я аз,
че иначе една фалшива димка
ще бъде таз история за вас!

 

–––––––––––––––––––––––––––––

*Познайте коя е другарката! 😅

 

© Филип Коновски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Беше ми интересно и замислящо! Адмирации!
  • Голям късмет е извадил героят ти, че е другарка. Чувала съм, че са верни и може пак да го посети. Забавно е.
  • щураче (любимка) https://ibb.co/J7Zysfy
    😅😅😅
  • "другарка" модел Сукуба ли е? С опция "работи на тъмно" и е рециклиран естествен продукт. Енергиен клас колко? Ниво на шум?
  • Жабокът (Омразник) Няма отърване от другарките... Като са ме почнали от времето на соца, та досега. 😀
Предложения
: ??:??