25.06.2008 г., 21:31 ч.

Summer in Paris 

  Поезия
794 0 0
            Хвани ме за ръка
Поведи ме към небето
Танцувай с мене под дъжда
Разкажи ми за миналото

 

Мирис на пура с черешов аромат
Разнася се из лятната градина
Саксофонът стене нежно през нощта
Гледай ме в очите сега

 

Покажи ми тайната си страст
Поведи ме към пагубната пропаст
Дръж ме за ръка
Искам с тебе да премина през това

 

Няма символи сега
Защото избрах безкрая на света
Защото искам да се слея със мига
Храната за моята душа

© Анна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??