14.10.2010 г., 16:05 ч.

Супермен 

  Поезия » Философска
457 0 2

Супермен

                 

Върти се колелото на живота

и в спиците си дните ти троши.

През теб минават хиляди посоки

и пътища изграждаш и рушиш... 

 

И някъде във времето се сепваш

на каплата от стържещия звук,

от нечий вик, в ухото ти прошепнат,

от птицата, отлитаща на юг…

 

А след това през спомените тръгваш

от толкова надежди уморен,

с актьорски трик във делника си тъжен

играеш своя весел супермен!

 

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??