3.04.2024 г., 22:01 ч.

Суши 

  Поезия
67 1 1

Ех ,не ме съдете ...когато истината казвам.

Не ме корете ,че не възхвалявам стиховете

на Приятели любими...нямя смисъл?

Не питайте защо?А вятърът добро ли е...

 

Не носи ли със себе си ,война,мир ли е...

какво,сълза,предателство и обич

Мизерия на новият ни свят.

Мирис на злъч и отчаяние владее, пак!

 

Рибата за въздух ли се моли!?

Или търси водния баланс...

Солена ли е ?Или солта горчи й...

А може би е суши за многото от нас.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря,Вики че ме постави в любими с този стих!Весел уйкенд!🌹
    Благодаря на всички минали през моята скромна страница и прочели стиха!!!Желая ви любов,здраве и музата,Поезия бъде вашата нестихваща мечта!!!
Предложения
: ??:??