18.06.2016 г., 17:45 ч.

"Сутрешна мъгла" 

  Поезия » Любовна
868 0 2

"Сутрешна мъгла"


Искам да е сутрешна мъгла

и всеки ек да раздира небето.

Искам да те виждам светъл в морната тъма -

ти си светлината, крепяща сърцето.

 

Уморих се да търся смисъл -

ти си смисълът, нима двойна истина има?
Още откак по кожата ми се подписа,

знаех, че на одъра си смъртен ще въздишам твойто име.

 

Искам да е сутрешна мъгла

и с теб да творя стих, разплакващ небето.

Искам да сме светли в морната тъма -

заедно ли сме, вечно ще тупти сърцето.

Искам да е сутрешна мъгла...

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Русенския вятър рядко пуска мъглата да стъпи на земята )
  • Красота...
    Как може мъглата да заслепява?
    Когато има Любов...
Предложения
: ??:??