23.04.2008 г., 20:05 ч.

Сутрешно 

  Поезия
615 0 12
СУТРЕШНО

Не знам как това се случи.
Не знам къде се запознахме.
Не знам каква си, откъде си.
Не знам дори и как се казваш.
Не знам какво харесал съм в тебе.
Не знам защо осъмваш с мен в леглото.
Не знам хубаво ли снощи беше,
но знам, че трябва вече да си ходиш.

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??