Apr 23, 2008, 8:05 PM

Сутрешно 

  Poetry
624 0 12
СУТРЕШНО

Не знам как това се случи.
Не знам къде се запознахме.
Не знам каква си, откъде си.
Не знам дори и как се казваш.
Не знам какво харесал съм в тебе.
Не знам защо осъмваш с мен в леглото.
Не знам хубаво ли снощи беше,
но знам, че трябва вече да си ходиш.

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??