6.12.2008 г., 19:42 ч.

Сутрешно I и II (с видео) 

  Поезия » Любовна
524 0 7

СУТРЕШНО

Не знам как това се случи.
Не знам къде се запознахме.
Не знам каква си, откъде си.
Не знам дори и как се казваш.
Не знам какво харесал съм в тебе.
Не знам защо осъмваш с мен в леглото.
Не знам хубаво ли снощи беше,
но знам, че трябва вече да си ходиш.



СУТРЕШНО  II

Сутринта в мен напира
с аромата на кафе,
една муха бръмчи, не спира,
дошла незнайно от къде.

Щом отворих си очите,
сънят изгуби своя лик,
гали слънцето с лъчите
лицето ми на снощен мъченик.

Вещица с размазан грим
до мен в леглото ми е спала,
двама с нея в ада ще горим -
не знам дали това е осъзнала.

Денят започва неизвестен поход
към покоите на вечерта,
когато пак, обзет от похот,
ще оставя в някоя следа.



ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖИВО:  http://www.vbox7.com/play:429bd102

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??