27.11.2013 г., 16:24 ч.  

Сутрешно кафе 

  Поезия » Любовна
1139 0 5

Дъжд и самота.

Притворени очи.

Капки красота.

Спокойствие личи.

 

Тяло на жена.

Греховен силует.

Контур на любовта,

стаена тихо в теб.

 

Утро и кафе,

обич, аромат,

докосващи ръце,

две сърца летят.

–––––––––––––

Трепет на устни.

Огън, целувка.

Стаите пусти.

Миг ни напуска.

 

Дъжд и тъга...

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??