7.10.2006 г., 18:36 ч.

сутрин,обед,вечер 

  Поезия
1270 0 2

Обичам сутрин, когато се събудя,
в леглото да лежиш до мен,
косите твои да погаля - 
така да ми започва всеки ден.

Обичам много, на обяд
да ме храниш с топъл хляб.
Към устните лъжичка да протягаш,
със супа ти да ме гощаваш.

Обичам вечерта да се хванем за ръка,
с целувка нежна, сладка, да запалим любовта.
Да оставаме до сутринта
в хармония на влюбените ни сърца.

© Николай Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??