1.12.2017 г., 13:22 ч.

Сутрин тихо 

  Поезия
356 0 4

Когато сутрин,

много тихо,

при мен присяда

лек

денят,

аз имам думичка,

с която

денят разцъфва

във света.

Изглежда

сякаш съм магьосник

и зная хиляди неща.

Но не,

аз просто чувам тишината.

Или мигът е от щастливите

и птича песен

носи ми словата,

които пускат в полет

и духа ни,

и крилата.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??