3.10.2007 г., 22:48 ч.

Сутринна доза любов 

  Поезия
900 0 12


Трохите от хляба в шепи събирай
(режем го на две еднакви половинки).
За любовта ми в стиховете не разказвай,
не се побирам там, любими...
От моята чаша отпивай,
(където устните се срещат),
а уханието - само го вдишвай
(за да ме носиш в тебе гореща!).

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??