Беден съм, но не клошар,
а сред жените имам чар.
Вярно , ако давам пачка,
ще имам всякоя глупачка.
Все пак, аз си ги подбирам.
По- качествените избирам.
То, не че много са , за Бога,
но правя аз каквото мога...
Ще кажете:Хей,ало, пича!
Уж беден си, кво ги привлича?
Ти нямаш даже и петак,
а чакаш полза, няма как!".
Работиш ли със благи думи,
не трябват ти големи суми.
Просто, щом ги заглавикаш,
в тях интерес ще предизвикаш.
Та интереса клати феса
дори на някоя мутреса.
Жена, щом се интересува,
повярвай , каузата струва!
повярвай, каузата струва!
© Георги Янков Всички права запазени