Apr 11, 2023, 1:32 PM

Сваляч 

  Poetry » Humour
186 0 0

Беден съм, но не клошар,

а сред жените имам чар.

Вярно , ако давам пачка,

ще имам всякоя глупачка.

 

Все пак, аз си ги подбирам.

По- качествените избирам.

То, не че много са , за Бога,

но правя аз каквото мога...

 

Ще кажете:Хей,ало, пича!

Уж беден си, кво ги привлича?

Ти нямаш даже и петак,

а чакаш полза, няма как!".

 

Работиш ли със благи думи,

не трябват ти големи суми.

Просто, щом ги заглавикаш,

в тях интерес ще предизвикаш.

 

Та интереса клати феса

дори на някоя мутреса.

Жена, щом се интересува,

повярвай , каузата струва!
 

 

 

повярвай, каузата струва!

© Георги Янков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??