14.09.2007 г., 23:41 ч.

Сватба 

  Поезия
865 0 9
Не от вчера ме жигоса
да бъда твоя жена.
Използва непозволени средства,
за да извоюваш любовта.
Омагьоса ме с красиви думи
и плени моята душа.
И така след време, аз самата
подслоних обичта.
Поканих я учтиво да влезе.
Почерпих я с кафе.
Запознах я с моето семейство.
Допаднаха си с моето сърце.
За чудо и приказ
вдигнахме сватба.
Цяла година нашето село
само за нея приказва.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??