28.11.2009 г., 13:59 ч.

Сватба в гората 

  Поезия » За деца
878 0 3

Един щурец

голям свирец,

две калинки

с бръмбарчета три

тръгнали в зори

сватове да търсят

в гъстите гори.

Срещнали ги двечки

пъстри бубулечки,

няколко сърнички

и ежчета добрички.

Пеят им на всички

веселите птички.

Сватба по-голяма

във гората няма.

Да се жени иска

зайчето за... Лиска.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??