Има дни, които се помнят.
Дни, с огромна бяла следа,
рисуващи в бъдното спомен
за решения с дъх на роса.
Този ден наречен от Бога,
в който сливат се светли души,
бъде увод за приказка нова-
неразказвана в чужди земи.
Тя е чудна - единствено ваша,
започнете я с думи добри.
Както виното в сватбена чаша,
любовта всеки миг да искри.
Отпивайте бавно... на глътки,
цял живот обичта да сладни.
А по пътя на вашите стъпки
рожби свидни да следват звезди.
А сега, нека бъде "Наздраве!"
Споделете със нас радостта.
Сватба бяла един път се прави.
Сбъднат ден... и букет с чудеса!
Подарък за едно младо семейство!
© Таня Мезева Всички права запазени
Нека младото семейство запомни този ден!
А какъв ще е животът им, зависи основно от двамата!