24.06.2007 г., 6:20 ч.

свежо 

  Поезия
629 0 8

свежо

ако пия
се напивам
ако любя
се любувам
ако мразя
замразявам
ако служа
не слугувам
ако виждам
не завиждам
бранейки
не забранявам
и никога
отвръщайки
не отвратителствувам
оставайки
остатъчно
самичък
сам насън
и най самотен
не моля за утеха
а търся края си
на пистата житейска
високоскоростна
адреналинна
и велико
свежо лека

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??