9.05.2008 г., 16:39 ч.

Свежо джаз парче 

  Поезия
867 0 5
 

Текст за песен

 

Свеж акорд изгонва старата ми дрямка,

черни люспи падат от очите ми ,поглеждам -

как навън отново слънцето изгрява,

а лъчите сеят пролетната си надежда.

 

Огледалото ми прави комплименти,

ей, разбирам, че напълно нов човек съм станал.

Празните неща и тъжните моменти

в миналото са - Кръстът на Исус познавам.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??