29.07.2018 г., 11:19 ч.

Свещена чистота 

  Поезия » Философска
276 0 1

Сънят ти мой е!...
В шепите ми!
Ти мое Сбъдване
и моя Красота!
Сънят ми твой е!
В Сърцето Ти
и в твойта Свобода!
За Теб е Истина
и Свята Пълнота!...
Отдавна минахме 
със Теб бариерите,
които в нас живота,
се опита да постави!
И ги преминахме,
с Възторг, Любов 
и Вдъхновение!
И пак сме Истина, 
Любов и Тишина!
И пак сме с Тебе
Истинната Чистота,
която даде ни Творецът,
на Всичките Неща!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??