20.02.2007 г., 19:36 ч.

СВЕЩИТЕ НЕЖНО ЗАВИВАТ... 

  Поезия
596 0 10

 

 

На...

 

(рубая)

 

Свещите нежно завиват твоето тяло с лъчи.

Притихнала изморено от обич, притваряш очи.

Две светулки плетат венец в косите ти,

а светът, узнал за тази мечта, просто мълчи.

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??