25.12.2020 г., 8:25 ч.

Светлина 

  Поезия » Любовна
951 1 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Ела поспри се,

аз не хапя ако не желаеш.

За малко починини си

и върви да си играеш.

 

Бягай с поглед див,

но не спирай да мечтаеш,

че човек е по-красив,

когато силно той мечтае. 

 

Да, животът е прекрасен 

и ти му даваш ярък цвят.

Огряваш го с усмивка,

правиш всеки по-богат.

 

Стъпки в пясък да оставим,

щом я има в теб страстта.

Луда като буря,

скъпа като младостта

 

 

 

© Plamen Sano Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??