Вятър развява
косите ми и
разнася навред
красотата си.
Чух полъха му
да ме зове.
Знае как се
чувствам и
долавям отговора
на въпросите си.
Небеса и вселена
помагат ми да
намеря себе си.
Чудна светлина
озарява света ми:
“Мечтай и ще
откриеш себе си!
Обичай и ще
бъдеш щастлив!
Опиташ ли се
да промениш
света, ще сбъркаш.
Приеми го,
какъвто е.
Усмихни се и
живей, като
Радваш всеки навред!”
© София Русева Всички права запазени