25.09.2006 г., 12:02 ч.

СВЕТЛИНА 

  Поезия
758 0 12

Светлина ме облива
и разтваря мечтите ми
на малки точици
от изгреви в залези
преминават лъчи
и заслепени
във моите очи
догонват красиви
затрептели  звезди
някой нежно мълви...
чувам думите -
мелодии от Светлини
сякаш попили
звънки струни
в камбанки щастливи...
като тиха молитва
на смирената кротост
на душата  щастлива
пърхаща волност
в необятност далечна
достигнала скалата
Светлина - всеотдайност...

 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??