25 sept 2006, 12:02

СВЕТЛИНА 

  Poesía
760 0 12

Светлина ме облива
и разтваря мечтите ми
на малки точици
от изгреви в залези
преминават лъчи
и заслепени
във моите очи
догонват красиви
затрептели  звезди
някой нежно мълви...
чувам думите -
мелодии от Светлини
сякаш попили
звънки струни
в камбанки щастливи...
като тиха молитва
на смирената кротост
на душата  щастлива
пърхаща волност
в необятност далечна
достигнала скалата
Светлина - всеотдайност...

 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??