8.09.2009 г., 8:14 ч.

Светлина 

  Поезия
602 0 2

Светлина

Сърцето ти разбито трака.
Отмерва времето в мрака.
Не се обръщай към тъгата.
Светлина напред те чака!

В мрака ти търси.
Фенерче от някъде си намери.
Да те води в тъмнината,
за да намериш светлината.

По пътя тъмен продължавай.
Върви! Не се предавай!
Там зад ъгъла те чака
слънцето и светлината.

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??