6.04.2013 г., 11:50 ч.

Светлина 

  Поезия » Любовна
558 0 0

Загубих не теб, а живот и здраве,
съня си даже, но уви.
Живея днес, за да разкажа
това, което друг не трябва да боли.
Дано успееш да се справиш,
изглеждаш силна ти сега.
Внимавай злото да не се покаже
от неочаквана за теб страна!
Дали ме мразиш и обичаш,
това сега не е въпрос.
Защото тичаш, тичаш, тичаш
към нещо в тази тъмна нощ.
Оставам аз не с теб, а с нея -
единствената си любов,
която може винаги да ме разсмее,
да ме направи жив и нов.
И както казах -
в сърцето вече нищо няма,
не му и трябва. А и за какво?
Когато ний ще бъдем само двама
в нашето, топлото легло.
Очаквам с радост дните скръбни,
в които ще се съблечем
и с много страст, дори и тъжни
от тази болка да се отървем.
Детето истина е, не измама,
живота свой аз пренебрегнах - знай.
Дано и ти да си пораснала голяма
и на това безумие да сложиш КРАЙ!

 

D.E.H.

© Олег Деков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??