8.12.2012 г., 11:20 ч.  

Светлина в Душата! 

  Поезия » Философска
589 0 0

Светлина в Душата!



Живота ни е тъй устроен -
да търсимe, да вярваме във Любовта!
И всеки миг за нас да е достоен -
застанали пред огледалото на Съвестта!


Животът ни е път безкраен -
поели свои свидни и жадувани Мечти!
Но всеки път е дълготраен,
когато Светлина - Душата Просветли!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??