помръкна луната
звездите облак угаси
нощните птици се скриха
онемяха щурци
вървя в мрака
без посока
къде ще стигна
не знам
никой никъде не ме чака
около мен звъни
тишина
в далечината
светлинка
ще я достигна ли
сама
© Ласка Александрова Всички права запазени
Вярвай.
Поздрав и усмивка.