Apr 18, 2007, 12:02 PM

Светлинка 

  Poetry
836 0 13

 



помръкна луната

звездите облак угаси

нощните птици се скриха

онемяха щурци

вървя в мрака

без посока

къде ще стигна

не знам

никой никъде не ме чака

около мен звъни

тишина

 

в далечината

светлинка

ще я достигна ли

сама





© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??