1.09.2017 г., 18:18 ч.

Светлинка 

  Поезия » Любовна
379 0 0

Обикновено шантав ден.
Толкоз, а ти не бе до мен...
Взирам се в далечината -
там блещукаш в тишината!

И предполагам вече спиш.
Сънуваш ме или тъжиш?
Прекрасниче, обичам те!
Целувам те, събличам те...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??